Höstlov på Billingen

Här bor du mitt i hjärtat av Billingen med en rad aktiviteter för både vuxna och barn att sysselsätta sig med under höstlovet.
Varför inte testa vårt nytillskott på Billingen? Höghöjdsbanan som är bara några hundra meter ifrån stugbyn. Här finns det fyra olika banor, alla med olika svårighetsgrad. Allt från 4-åringen i familjen upp till farmor och farfar…
Glöm inte ta med cyklar för det finns massor med MTB-slingor i skogen runtom och en Bikepark där du kan träna på tekniken. Det finns även cyklar att hyra strax intill ifall du inte fått med egna!
Sedan får du ju göra ett besök hos Billingetrollet, han bor strax utanför campingområdet i sin grotta. Han har gjort en slinga där han ger barnen lite olika uppdrag och belönar dem med en skatt efter uppdraget. Hans kompisar Skogsmulle, Fjällfina, Nova och Laxe bor också här i varsina hus. De är oftast ute på dagarna men det går fint att besöka deras hus som är öppna för besök.
För mer information om aktiviteterna på Billingen gå in på Billingenskovde.se

Något ni inte får missa under ert besök i Skövde är upplevelsebadet Arena Skövde som blivit vald till Sveriges bästa äventyrsbad flera år i rad.

Under höstlovet erbjuder vi boende i tre nätter för priset av två!
Välkommen att boka!
Boka här