Search
Close this search box.

Höstlov på Billingen

Här bor du mitt i hjärtat av Billingen med en rad aktiviteter för både vuxna och barn att sysselsätta sig med under höstlovet.
Här erbjuds en häftig höghöjdsban som är bara några hundra meter ifrån stugbyn. De har flera olika svårighetsgrader på olika banorana. Allt från 4-åringen i familjen upp till farmor och farfar kan vara med och klättra.
Glöm inte ta med cyklar för det finns massor med MTB-slingor i skogen runtom och en Bikepark där du kan träna på tekniken. Det finns också cyklar att hyra hos Träningskonsulten strax intill ifall du inte fått med egna!

Sedan får du ju göra ett besök hos Billingetrollet, han bor strax utanför campingområdet i sin grotta. Han har gjort en slinga där han ger barnen lite olika uppdrag och belönar dem med en skatt efter uppdraget. Hans kompisar Skogsmulle, Fjällfina, Nova och Laxe bor också här i varsina hus. De är oftast ute på dagarna men det går fint att besöka deras hus som är öppna för besök.
För mer information om aktiviteterna på Billingen gå in på Billingenskovde.se

Något ni inte får missa under ert besök i Skövde är upplevelsebadet Arena Skövde som blivit vald till Sveriges bästa äventyrsbad flera år i rad.

Under höstloven erbjuder vi 20% rabatt på husvangsplatserna vid bokning av minst tre och max 7 nätter.

Välkommen att boka!
Boka här

För ytterligare höstlovserbjudanden i Västsverige klicka här